Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek do dań z kuchni gruzińskiej
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 962
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 812
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12552
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 962
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 812
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12552
Składniki
Buraki wyszorowałem , upiekłem w piekarniku. Opłukałem zimną wodą , obrałem , starłem na tarce o dużych oczkach. Posiekałem orzechy , wymieszałem z burakami , natką , przeciśniętym przez praskę czosnkiem , octem i olejem. Doprawiłem solą i pieprzem. Schłodziłem w lodówce przed podaniem.