Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To super dodatek – szybki w przygotowaniu i smaczny, do drugiego dania.
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 682
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 654
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 247
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 682
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 654
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 247
Składniki
Do naczynia wlać jogurt naturalny, dodać majonez i musztardę, wymieszać. Następnie dodać ząbki czosnku przeciśnięte przez praskę i doprawić do smaku, zblendować. Sałatę wyłożyć do półmiska, polać sosem i podać.