Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mizeria z ogórków gruntowych to tradycyjna sałatka do obiadu i smaczny dodatek do młodych ziemniaczków. Można ja przygotować ze śmietaną lub z jogurtem naturalnym. Ogórki można zetrzeć na tarce o dużych oczkach lub pokroić w plastry jak kto woli.
miska, tarka , obieraczka, nóź,
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1636
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 866
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1636
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 866
Składniki
Koperek po opłukaniu i osuszeniu posiekać. Ogórki obrać ze skóry i pokroić w plastry przełożyć do miski dodać posiekany koperek, sok z cytryny, doprawić do smaku solą i na koniec połączyć ze śmietaną wymieszaną z cukrem. Po dokładnym wymieszaniu włożyć do lodówki w celu schłodzenia. Smacznego.
Przygotowanie składników.
Mizeria gotowa do podania.