Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mizeria z ogórków gruntowych to tradycyjna sałatka do obiadu i smaczny dodatek do młodych ziemniaczków. Można ja przygotować ze śmietaną lub z jogurtem naturalnym. Ogórki można zetrzeć na tarce o dużych oczkach lub pokroić w plastry jak kto woli.
miska, tarka , obieraczka, nóź,
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 290
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4067
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1851
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3592
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30033
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 290
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4067
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1851
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3592
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30033
Składniki
Koperek po opłukaniu i osuszeniu posiekać. Ogórki obrać ze skóry i pokroić w plastry przełożyć do miski dodać posiekany koperek, sok z cytryny, doprawić do smaku solą i na koniec połączyć ze śmietaną wymieszaną z cukrem. Po dokładnym wymieszaniu włożyć do lodówki w celu schłodzenia. Smacznego.
Przygotowanie składników.
Mizeria gotowa do podania.