Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny, lekko pikantny dodatek do obiadu. Jest tak smaczna , że można zjeść ją samą. Polecam.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 159
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 257
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 159
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 257
Składniki
Kapustę drobno poszatkować. Pomidory umyć i pokroić na drobne plasterki. Koperek umyć i również pokroić. Wszystkie wymienione warzywa dać do garnka. Dolać wody. Gotować z przyprawami i kminkiem jakieś 30 minut. Cebulę i papryczkę chili drobno pokroić i zeszklić na patelni na oleju. Po ugotowaniu wodę odcedzić. Do kapusty dodać zawartość patelni. Skropić sokiem z cytryny. Wszystko dokładnie wymieszać.