Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny, lekko pikantny dodatek do obiadu. Jest tak smaczna , że można zjeść ją samą. Polecam.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326451
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12087
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16860
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5506
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326451
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12087
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16860
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5506
Składniki
Kapustę drobno poszatkować. Pomidory umyć i pokroić na drobne plasterki. Koperek umyć i również pokroić. Wszystkie wymienione warzywa dać do garnka. Dolać wody. Gotować z przyprawami i kminkiem jakieś 30 minut. Cebulę i papryczkę chili drobno pokroić i zeszklić na patelni na oleju. Po ugotowaniu wodę odcedzić. Do kapusty dodać zawartość patelni. Skropić sokiem z cytryny. Wszystko dokładnie wymieszać.