Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiamy młodą kapustę. Dziś dla was propozycja nie do odrzucenia. Młoda zasmażana kapusta. Pyszna słodka i aromatyczna.
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 808
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 410
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15201
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1860
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 808
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 410
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15201
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1860
Składniki
Kapustę myjemy, szatkujemy drobno. Przekładamy do garnka. Zalewamy ok. 1/3 litra wody. Wrzucamy liść laurowy, ziele angielskie i pieczarki. Gotujemy do miękkości. Doprawiamy solą i pieprzem. Na patelni rozpuszczamy masło, wrzucamy mąkę i mieszamy. Gdy mąka lekko się przyrumieni, wlewamy do kapusty. Zagotowujemy. Zdejmujemy z ognia. Koper drobno siekamy. Wrzucamy do kapusty. Podajemy z ulubionymi dodatkami.