Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Smaki lata i dzieciństwa
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 48
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 666
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 10901
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2336
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 48
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 666
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 10901
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2336
Składniki
Boczek i cebulę kroimy w drobną kostkę i podsmażamy. Kapustę kroimy i wrzucamy do garnka, dodajemy podsmażony boczek z cebulką, ja smażę oddzielnie. Dodajemy pokrojony Koper, natkę. Dodajemy sól i pieprz do smaku. Dusimy wszystko do miękkości, mieszając co chwilę. Na koniec dodajemy śmietankę i jeszcze chwilkę gotujemy ok 5 minut. Podajemy samodzielnie lub jako dodatek do ziemniaczków, najlepiej smakuje z młodymi ziemniakami. SMACZNEGO!