Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do mięsnych obiadów. Jeśli ktoś nie lubi młodych ziemniaków w mundurkach ,może obrać.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8098
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 387
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8098
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 387
Składniki
Ziemniaki myjemy ,osuszamy i wkładamy do rękawa. Dodajemy 2-3 łyżki masła i przeciśnięty przez praskę czosnek i sól. Wszystko dokładnie mieszamy ,rękaw zawiązujemy i pieczemy 30-35 min w temperaturze 200°C.