Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do mięsnych obiadów. Jeśli ktoś nie lubi młodych ziemniaków w mundurkach ,może obrać.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7905
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1177
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13676
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7905
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1177
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13676
Składniki
Ziemniaki myjemy ,osuszamy i wkładamy do rękawa. Dodajemy 2-3 łyżki masła i przeciśnięty przez praskę czosnek i sól. Wszystko dokładnie mieszamy ,rękaw zawiązujemy i pieczemy 30-35 min w temperaturze 200°C.