Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mus z jabłek papierówek to idealny dodatek do naleśników, ciast i różnych deserów można go wykorzystać od razu lub zapasteryzować w słoiki .
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 365
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 81
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 234
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 306
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 365
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 81
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 234
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 306
Składniki
Jabłka obierz i pokrój w drobną kostkę lub zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Włóż do garnka z grubym dnem w razie potrzeby podłej kilkoma łyżkami wody dodaj sok z cytryny , duś około 15 minut, dodaj cukier i cynamon do smaku .
Mus możesz wykorzystać od razu lub przełożyć do słoików i pasteryzować około 15 minut .