Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mus z jabłek papierówek to idealny dodatek do naleśników, ciast i różnych deserów można go wykorzystać od razu lub zapasteryzować w słoiki .
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 293
Królowa grilla :)
Odsłon: 80
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 67
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 71
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 215
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 293
Królowa grilla :)
Odsłon: 80
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 67
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 71
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 215
Składniki
Jabłka obierz i pokrój w drobną kostkę lub zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Włóż do garnka z grubym dnem w razie potrzeby podłej kilkoma łyżkami wody dodaj sok z cytryny , duś około 15 minut, dodaj cukier i cynamon do smaku .
Mus możesz wykorzystać od razu lub przełożyć do słoików i pasteryzować około 15 minut .