Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, szybka, zdrowa alternatywa zamiast masła na pieczywo !
Leniwe pierogi. Uwielbiałam je w dzieciństwie, ale sama nie robiłam ich już o...
Odsłon: 683
Argolas caldas, czyli gorące, pomarańczowe oponki to przepyszny portugalski d...
Odsłon: 8167
Zastanawiasz się, co zaserwować podczas romantycznej kolacji we dwoje? Mamy p...
Odsłon: 462
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 9491
Noce i dnie to efektowne ciasto składające się z dwóch biszkoptów – waniliowe...
Odsłon: 8062
Leniwe pierogi. Uwielbiałam je w dzieciństwie, ale sama nie robiłam ich już o...
Odsłon: 683
Argolas caldas, czyli gorące, pomarańczowe oponki to przepyszny portugalski d...
Odsłon: 8167
Zastanawiasz się, co zaserwować podczas romantycznej kolacji we dwoje? Mamy p...
Odsłon: 462
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 9491
Noce i dnie to efektowne ciasto składające się z dwóch biszkoptów – waniliowe...
Odsłon: 8062
Składniki
1. Cieciorkę namaczamy przez noc. 2. Na drugi dzień gotujemy do miękkości. 3. Do blendera wrzucamy ugotowaną i odcedzoną ciecierzycę, dodajemy musztardę i olej. Miksujemy. Doprawiamy czarną solą, pieprzem , kurkumą. 4. Ponownie blendujemy. * Jeśli konsystencja pasty będzie zbyt sucha można dodać trochę wody lub więcej oleju