Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja ulubiona pasta do pieczywa
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2639
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 948
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2639
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 948
Składniki
Twaróg rozgnieść widelcem, cebulę, czosnek i ogórki pokrój w drobną kostkę, szczypiorek posiekaj.
Wszystko dokładnie wymieszaj, dodaj majonez, musztardę i śmietanę, dopraw do smaku solą i pieprzem. Podawaj z ulubionym pieczywem.