Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej cebuli, idealna do drugiego dania lub grilla.
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 123
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1224
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 209
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 123
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1224
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 209
Składniki
Kapustę poszatkuj lub drobno pokrój, ogórki pokrój w pół plasterki a cebulę w drobne paski. Dodaj posiekaną pietruszkę, koperek i szczypiorek. Wymieszaj.
Ocet, sok z cytryny, oliwę i zioła prowansalskie wymieszaj ze sobą dodaj do surówki, wszystkie składniki połącz ze sobą, dopraw do smaku solą i pieprzem. Przed podaniem wstaw na pół godziny do lodówki.