Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej cebuli, idealna do drugiego dania lub grilla.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 652
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1388
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25771
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 652
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1388
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25771
Składniki
Kapustę poszatkuj lub drobno pokrój, ogórki pokrój w pół plasterki a cebulę w drobne paski. Dodaj posiekaną pietruszkę, koperek i szczypiorek. Wymieszaj.
Ocet, sok z cytryny, oliwę i zioła prowansalskie wymieszaj ze sobą dodaj do surówki, wszystkie składniki połącz ze sobą, dopraw do smaku solą i pieprzem. Przed podaniem wstaw na pół godziny do lodówki.