Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej cebuli, idealna do drugiego dania lub grilla.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Kapustę poszatkuj lub drobno pokrój, ogórki pokrój w pół plasterki a cebulę w drobne paski. Dodaj posiekaną pietruszkę, koperek i szczypiorek. Wymieszaj.
Ocet, sok z cytryny, oliwę i zioła prowansalskie wymieszaj ze sobą dodaj do surówki, wszystkie składniki połącz ze sobą, dopraw do smaku solą i pieprzem. Przed podaniem wstaw na pół godziny do lodówki.