Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej cebuli, idealna do drugiego dania lub grilla.
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67977
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1950
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67977
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1950
Składniki
Kapustę poszatkuj lub drobno pokrój, ogórki pokrój w pół plasterki a cebulę w drobne paski. Dodaj posiekaną pietruszkę, koperek i szczypiorek. Wymieszaj.
Ocet, sok z cytryny, oliwę i zioła prowansalskie wymieszaj ze sobą dodaj do surówki, wszystkie składniki połącz ze sobą, dopraw do smaku solą i pieprzem. Przed podaniem wstaw na pół godziny do lodówki.