Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej cebuli, idealna do drugiego dania lub grilla.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 341
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2761
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 900
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1654
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14451
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 341
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2761
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 900
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1654
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14451
Składniki
Kapustę poszatkuj lub drobno pokrój, ogórki pokrój w pół plasterki a cebulę w drobne paski. Dodaj posiekaną pietruszkę, koperek i szczypiorek. Wymieszaj.
Ocet, sok z cytryny, oliwę i zioła prowansalskie wymieszaj ze sobą dodaj do surówki, wszystkie składniki połącz ze sobą, dopraw do smaku solą i pieprzem. Przed podaniem wstaw na pół godziny do lodówki.