Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak odświeżać chleb zapraszam
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8436
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 517
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8436
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 517
Składniki
Wodę wlewam do garnka doprowadzam do wrzenia ,chleb kroje na kromki umieszczam w durszlaku który wstawiam na garnek z gotująca sie woda nakrywam pokrywka i trzymam chleb nad para w zależności od czerstwości 5 do 10 minut
Po odświeżeniu chlebek jest mięciutki i należy go szybko zjeść bo znowu nam sczerstwieje wiec odświeżanym tyle ile potrzebujemy a zapraszam na film jak to robię