Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak odświeżać chleb zapraszam
Wodę wlewam do garnka doprowadzam do wrzenia ,chleb kroje na kromki umieszczam w durszlaku który wstawiam na garnek z gotująca sie woda nakrywam pokrywka i trzymam chleb nad para w zależności od czerstwości 5 do 10 minut
Po odświeżeniu chlebek jest mięciutki i należy go szybko zjeść bo znowu nam sczerstwieje wiec odświeżanym tyle ile potrzebujemy a zapraszam na film jak to robię
CALZONE to nic innego jak ciasto drożdżowe nadziewane pysznym mięsnym farszem.
Odsłon: 623
Pyszne, domowe lody, które przygotujecie bez maszynki do lodów. Przepis pocho...
Odsłon: 66
Pyszna i szybka sałatka z pomidorami czerwoną cebulę i żółtym serem posypana...
Odsłon: 290
CALZONE to nic innego jak ciasto drożdżowe nadziewane pysznym mięsnym farszem.
Odsłon: 623
Pyszne, domowe lody, które przygotujecie bez maszynki do lodów. Przepis pocho...
Odsłon: 66
Pyszna i szybka sałatka z pomidorami czerwoną cebulę i żółtym serem posypana...
Odsłon: 290
Składniki
Wodę wlewam do garnka doprowadzam do wrzenia ,chleb kroje na kromki umieszczam w durszlaku który wstawiam na garnek z gotująca sie woda nakrywam pokrywka i trzymam chleb nad para w zależności od czerstwości 5 do 10 minut
Po odświeżeniu chlebek jest mięciutki i należy go szybko zjeść bo znowu nam sczerstwieje wiec odświeżanym tyle ile potrzebujemy a zapraszam na film jak to robię
Przepisy Dodatki
Dodatki
Salceson z golonki.
Dodatki
Pieczone nadzionko
Dodatki
Ciasto na pierogi bez jajka
Dodatki
Fasolka szparagowa z piekarnika
Salceson z golonki.
Salceson zrobiony jest z tylnej golonki i przednich goleni wieprzowych, salce...
Odsłon: 431
Pieczone nadzionko
Przy okazji faszerowania kurczaka przygotowałam też pieczone nadzienie. W sam...
Odsłon: 526