Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak odświeżać chleb zapraszam
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 218
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1015
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 512
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666489
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 218
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1015
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 512
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666489
Składniki
Wodę wlewam do garnka doprowadzam do wrzenia ,chleb kroje na kromki umieszczam w durszlaku który wstawiam na garnek z gotująca sie woda nakrywam pokrywka i trzymam chleb nad para w zależności od czerstwości 5 do 10 minut
Po odświeżeniu chlebek jest mięciutki i należy go szybko zjeść bo znowu nam sczerstwieje wiec odświeżanym tyle ile potrzebujemy a zapraszam na film jak to robię