Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj smaczny dodatek do obiadu i nie tylko, to ogórki i rzodkiewka starta na tarce do tego koperek , przyprawy i .... pyszne ogóreczki w śmietanie gotowe. Polecam
miska, nóż, tarka, łyżka,
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 184
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 60
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 184
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 60
Składniki
Ogórki i rzodkiewki po umyciu osuszamy, ogórki obieramy i ścieramy do miski na tarce o dużych oczkach, rzodkiewki również ścieramy na tarce o dużych oczkach , ale nie obieramy. Koperek i natkę pietruszki płuczemy , osuszamy ręcznikiem papierowym i drobno siekamy, dodajemy do ogórków. Doprawiamy pieprzem , solą do smaku dodajemy ocet i cukier według uznania i mieszamy do połączenia składników. Całość łączymy ze śmietaną połączoną z jogurtem. Po wymieszaniu schładzamy w lodówce. Smacznego
Ogórki po umyciu obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach.
Do startych ogórków dodajemy startą rzodkiewkę, posiekany koperek i natkę oraz przyprawy.
Po wymieszaniu łączymy ze śmietaną połączoną z jogurtem. Smacznego