Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonałe pieczywo z delikatnym sosem czosnkowym. Idealny dodatek do grilla.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 258
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 258
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
Piekarnik nagrzać do 180 stopni. Sos i oliwę wymieszać, doprawić solą i pieprzem. Palucha nakroić ukośnie w kilku miejscach. Posmarować wewnątrz obficie przygotowanym sosem. Piec w piekarniku około 10 minut. Podawać ciepłe.