Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowa panierka, którą można modyfikować według własnych kubków smakowych. Ja użyłam 4 ziół, które świetnie zastępują sól, sprawiając,że potrawy są zdrowsze a zarazem smaczne.
Tarka do jarzyn, miska, łyżeczka
Bułaczanka to tradycyjna kiszka z mięsem wieprzowym pochodząca z województwa...
Odsłon: 1333
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 10096
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 884
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 220
Bułaczanka to tradycyjna kiszka z mięsem wieprzowym pochodząca z województwa...
Odsłon: 1333
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 10096
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 884
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 220
Składniki
Suche pieczywo trzemy na tarce jarzynowej
Grube kawałki oddzielamy od drobnej części na durszlaku. Ja używam tych grubych kawałków do kotletów, pasztetów, zapiekanek i trzymam je w oddzielnym pojemniku.
Do miałkiej części dodałam wszystkie zioła
Wymieszałam, a następnie przełożyłam do słoika. Przechowuję w suchym miejscu.