Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowa panierka, którą można modyfikować według własnych kubków smakowych. Ja użyłam 4 ziół, które świetnie zastępują sól, sprawiając,że potrawy są zdrowsze a zarazem smaczne.
Tarka do jarzyn, miska, łyżeczka
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 6141
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 334
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13397
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2673
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 6141
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 334
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13397
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2673
Składniki
Suche pieczywo trzemy na tarce jarzynowej
Grube kawałki oddzielamy od drobnej części na durszlaku. Ja używam tych grubych kawałków do kotletów, pasztetów, zapiekanek i trzymam je w oddzielnym pojemniku.
Do miałkiej części dodałam wszystkie zioła
Wymieszałam, a następnie przełożyłam do słoika. Przechowuję w suchym miejscu.