Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O wiele lepszy w smaku i zdrowszy niż sklepowe wersje.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4683
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12700
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5714
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7184
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4683
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12700
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5714
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7184
Składniki
Cebulę i paprykę kroimy w drobną kostkę. Marchew ścieramy na tarce o grubych oczkach. Cebulę podsmażamy na oleju, dodajemy czosnek przeciśnięty przez praskę. Gdy się zeszkli dodajemy paprykę i startą w wiórki marchew. Podlewamy wodą i dusimy ok 10 min.
Koncentrat łączymy z przyprawami i dolewamy wody, mieszamy do połączenia składników.
Dodajemy tuńczyka do podduszonych warzyw i koncentrat z przyprawami. Zostawiamy pod przykryciem na 10 min co jakiś czas mieszając.