Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta awokado z dodatkiem żółtej papryki, czerwonej cebuli oraz czosnku. Pasta jest jednocześnie aksamitna jak i chrupiąca, delikatna i ostra. Idealny dodatek do świeżego pieczywa na śniadanie lub kolację. :)
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 707
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 430
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13328
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 597
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 707
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 430
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13328
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 597
Składniki
Awokado obrać, pokroić na mniejsze kawałki i przełożyć do miski. Skropić sokiem z cytryny. Zblenodwać blenderem lub rozgnieść widelcem.
Cebulę oraz czosnek obrać i drobno posiekać. Dodać do awokado.
Paprykę umyć. Jeden z jej boków pokroić na paski, a następnie na drobną kostkę. Dodać do miski.
Do warzyw dodać łyżkę serka homogenizowanego oraz przyprawy wedle uznania. Całość wymieszać. Smacznego! :)