Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta awokado z dodatkiem żółtej papryki, czerwonej cebuli oraz czosnku. Pasta jest jednocześnie aksamitna jak i chrupiąca, delikatna i ostra. Idealny dodatek do świeżego pieczywa na śniadanie lub kolację. :)
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4112
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 73434
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 553
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15637
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4112
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 73434
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 553
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15637
Składniki
Awokado obrać, pokroić na mniejsze kawałki i przełożyć do miski. Skropić sokiem z cytryny. Zblenodwać blenderem lub rozgnieść widelcem.
Cebulę oraz czosnek obrać i drobno posiekać. Dodać do awokado.
Paprykę umyć. Jeden z jej boków pokroić na paski, a następnie na drobną kostkę. Dodać do miski.
Do warzyw dodać łyżkę serka homogenizowanego oraz przyprawy wedle uznania. Całość wymieszać. Smacznego! :)