Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta awokado z dodatkiem żółtej papryki, czerwonej cebuli oraz czosnku. Pasta jest jednocześnie aksamitna jak i chrupiąca, delikatna i ostra. Idealny dodatek do świeżego pieczywa na śniadanie lub kolację. :)
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 792
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7031
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8642
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 308
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 792
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7031
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8642
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 308
Składniki
Awokado obrać, pokroić na mniejsze kawałki i przełożyć do miski. Skropić sokiem z cytryny. Zblenodwać blenderem lub rozgnieść widelcem.
Cebulę oraz czosnek obrać i drobno posiekać. Dodać do awokado.
Paprykę umyć. Jeden z jej boków pokroić na paski, a następnie na drobną kostkę. Dodać do miski.
Do warzyw dodać łyżkę serka homogenizowanego oraz przyprawy wedle uznania. Całość wymieszać. Smacznego! :)