Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta awokado z dodatkiem żółtej papryki, czerwonej cebuli oraz czosnku. Pasta jest jednocześnie aksamitna jak i chrupiąca, delikatna i ostra. Idealny dodatek do świeżego pieczywa na śniadanie lub kolację. :)
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 312
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11122
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3693
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1268
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 312
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11122
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3693
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1268
Składniki
Awokado obrać, pokroić na mniejsze kawałki i przełożyć do miski. Skropić sokiem z cytryny. Zblenodwać blenderem lub rozgnieść widelcem.
Cebulę oraz czosnek obrać i drobno posiekać. Dodać do awokado.
Paprykę umyć. Jeden z jej boków pokroić na paski, a następnie na drobną kostkę. Dodać do miski.
Do warzyw dodać łyżkę serka homogenizowanego oraz przyprawy wedle uznania. Całość wymieszać. Smacznego! :)