Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta do chleba zrobiona jest z makreli w oleju z dodatkiem pokrojonej drobno cebuli, przyprawionej ziołowym pieprzem i z dodatkiem łyżki majonezu. Pasta jest smaczna i prosta w wykonaniu.
nóż, widelec, talerz, półmisek,
Smażone gołąbki to alternatywa dla tradycyjnego wariantu, w którym kapuściane...
Odsłon: 10742
Pyszny, domowy ajerkoniak - likier jajeczny, idealny na długie jesienne i zim...
Odsłon: 217
Smaczne, proste do przygotowania, moje dzieci je uwielbiają, szczególnie, że...
Odsłon: 192
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 759
Smażone gołąbki to alternatywa dla tradycyjnego wariantu, w którym kapuściane...
Odsłon: 10742
Pyszny, domowy ajerkoniak - likier jajeczny, idealny na długie jesienne i zim...
Odsłon: 217
Smaczne, proste do przygotowania, moje dzieci je uwielbiają, szczególnie, że...
Odsłon: 192
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 759
Składniki
Kawałek makreli wyjmujemy z puszki, dodajemy troszkę oliwy z puszki i rozdrabniamy ją widelcem. Do rozdrobionej makreli dodajemy drobno pokrojoną cebulę, majonez i doprawiamy ziołowym pieprzem. Całość dokładnie mieszamy, zakrywamy folią i wkładamy na minimum 30 minut do lodówki. Po tym czasie możemy smarować pyszną pastą kromki pieczywa. Smacznego !!!