Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta do chleba zrobiona jest z makreli w oleju z dodatkiem pokrojonej drobno cebuli, przyprawionej ziołowym pieprzem i z dodatkiem łyżki majonezu. Pasta jest smaczna i prosta w wykonaniu.
nóż, widelec, talerz, półmisek,
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 922
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 233
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 130
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2658
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 922
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 233
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 130
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2658
Składniki
Kawałek makreli wyjmujemy z puszki, dodajemy troszkę oliwy z puszki i rozdrabniamy ją widelcem. Do rozdrobionej makreli dodajemy drobno pokrojoną cebulę, majonez i doprawiamy ziołowym pieprzem. Całość dokładnie mieszamy, zakrywamy folią i wkładamy na minimum 30 minut do lodówki. Po tym czasie możemy smarować pyszną pastą kromki pieczywa. Smacznego !!!