Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta do chleba zrobiona jest z makreli w oleju z dodatkiem pokrojonej drobno cebuli, przyprawionej ziołowym pieprzem i z dodatkiem łyżki majonezu. Pasta jest smaczna i prosta w wykonaniu.
nóż, widelec, talerz, półmisek,
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 142
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1081
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 142
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1081
Składniki
Kawałek makreli wyjmujemy z puszki, dodajemy troszkę oliwy z puszki i rozdrabniamy ją widelcem. Do rozdrobionej makreli dodajemy drobno pokrojoną cebulę, majonez i doprawiamy ziołowym pieprzem. Całość dokładnie mieszamy, zakrywamy folią i wkładamy na minimum 30 minut do lodówki. Po tym czasie możemy smarować pyszną pastą kromki pieczywa. Smacznego !!!