Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta do chleba zrobiona jest z makreli w oleju z dodatkiem pokrojonej drobno cebuli, przyprawionej ziołowym pieprzem i z dodatkiem łyżki majonezu. Pasta jest smaczna i prosta w wykonaniu.
nóż, widelec, talerz, półmisek,
Przepis na kruche ciasteczka pełnoziarniste z otrębami, w których znajdziemy...
Odsłon: 1215
Ciasteczka przygotowane według przepisu Futka. Oto link do przepisu; https://...
Odsłon: 58
Pączki z czekoladą to doskonała alternatywa dla tradycyjnych słodkości przygo...
Odsłon: 15692
Klasyczna, domowa zupa pomidorowa w najlepszym wydaniu! Aromatyczny bulion, p...
Odsłon: 69
Ziemniaki milionera to wyjątkowe danie z dwukrotnie pieczonych ziemniaków, dz...
Odsłon: 2019
Przepis na kruche ciasteczka pełnoziarniste z otrębami, w których znajdziemy...
Odsłon: 1215
Ciasteczka przygotowane według przepisu Futka. Oto link do przepisu; https://...
Odsłon: 58
Pączki z czekoladą to doskonała alternatywa dla tradycyjnych słodkości przygo...
Odsłon: 15692
Klasyczna, domowa zupa pomidorowa w najlepszym wydaniu! Aromatyczny bulion, p...
Odsłon: 69
Ziemniaki milionera to wyjątkowe danie z dwukrotnie pieczonych ziemniaków, dz...
Odsłon: 2019
Składniki
Kawałek makreli wyjmujemy z puszki, dodajemy troszkę oliwy z puszki i rozdrabniamy ją widelcem. Do rozdrobionej makreli dodajemy drobno pokrojoną cebulę, majonez i doprawiamy ziołowym pieprzem. Całość dokładnie mieszamy, zakrywamy folią i wkładamy na minimum 30 minut do lodówki. Po tym czasie możemy smarować pyszną pastą kromki pieczywa. Smacznego !!!