Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli chodzi o pastę, to nie jest jakiś mega wyczyn, ekskluzywne jadło rodem z restauracji z gwiazdkami Michelin. Nie je się tego niczym bułkę przez bibułkę, lecz normalnie...ustami. Jeden, jedyny składnik, dodany do pasty (moje ukochane maggi) podnosi level...ba! przynajmniej o dwa levele (smakowe). Do tego świeże, cieplutkie pieczywo i śniadanie "bogów" gotowe! Zdecydowanie polecam Arek Gie
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 2123
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 39
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 45
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 2123
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 39
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 45
Składniki
Jajka obieramy ze skorupki, przy pomocy widelca drobno rozgniatamy. Dodajemy majonez, przyprawę maggi i koperek. Składniki łączymy, do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy ze świeżym pieczywem.