Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetny dodatek do chleba. Pasta z twarogu z jajkami. Może być z majonezem lub, jak w mojej wersji, z musztardą.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 86
Dziś do pracy.
Odsłon: 113
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 117
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15387
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 296
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 86
Dziś do pracy.
Odsłon: 113
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 117
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15387
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 296
Składniki
Jajka, korniszona i kurki posiekaj w drobną kostkę i dodaj do twarogu.
Posiekaj fileciki anchovis i kapary. Wymieszaj z twarogiem. Dodaj po łyżce jogurtu i musztardy, dopraw do smaku i dokładnie wymieszaj widelcem. Jeżeli lubisz - można dodać łyżkę masła lub musztardę zastąpić majonezem. Podawaj do kanapek.