Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z sardynek, czerwonej cebuli i ogórków konserwowych przyprawiona pieprzem cytrynowym.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1223
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2898
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 994
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1762
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1223
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2898
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 994
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1762
Składniki
Sardynki wyjąć z puszek i rozgnieść widelcem. Nie dodawać oleju z sardynek, ponieważ będzie zastąpiony olejem smakowym.
Dodać pieprz, drobno posiekane cebulę oraz ogórki i wymieszać.
W zależności od konsystencji dodać odpowiednią ilość oleju smakowego. Pasta gotowa!