Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z sardynek, czerwonej cebuli i ogórków konserwowych przyprawiona pieprzem cytrynowym.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10106
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2732
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1856
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 714
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3949
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10106
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2732
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1856
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 714
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3949
Składniki
Sardynki wyjąć z puszek i rozgnieść widelcem. Nie dodawać oleju z sardynek, ponieważ będzie zastąpiony olejem smakowym.
Dodać pieprz, drobno posiekane cebulę oraz ogórki i wymieszać.
W zależności od konsystencji dodać odpowiednią ilość oleju smakowego. Pasta gotowa!