Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z sardynek, czerwonej cebuli i ogórków konserwowych przyprawiona pieprzem cytrynowym.
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2466
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 58
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 150
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 721
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2466
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 58
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 150
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 721
Składniki
Sardynki wyjąć z puszek i rozgnieść widelcem. Nie dodawać oleju z sardynek, ponieważ będzie zastąpiony olejem smakowym.
Dodać pieprz, drobno posiekane cebulę oraz ogórki i wymieszać.
W zależności od konsystencji dodać odpowiednią ilość oleju smakowego. Pasta gotowa!