Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z sardynek, czerwonej cebuli i ogórków konserwowych przyprawiona pieprzem cytrynowym.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1439
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1452
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1606
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1439
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1452
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1606
Składniki
Sardynki wyjąć z puszek i rozgnieść widelcem. Nie dodawać oleju z sardynek, ponieważ będzie zastąpiony olejem smakowym.
Dodać pieprz, drobno posiekane cebulę oraz ogórki i wymieszać.
W zależności od konsystencji dodać odpowiednią ilość oleju smakowego. Pasta gotowa!