Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz pomysłu na śniadaniową pastę do kanapek? Wypróbuj nasz przepis. Połączenie jajek z gotowanymi brokułami, cebulą i sosem majonezowo-jogurtowym sprawdza się za każdym razem. Gwarantujemy, że nawet największe niejadki warzyw będą nią zachwycone. Przekonaj się sam!
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 149
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31335
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 425
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 149
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31335
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 425
Składniki
Cebulę pokrój w kostkę, a szczypiorek posiekaj.
Brokuł podziel na różyczki. Gotuj w osolonej wodzie do miękkości. Następnie odstaw do przestudzenia i rozgnieć za pomocą widelca.
Jajka ugotuj na twardo. Obierz ze skorupki i niedbale pokrój.
W misce połącz ze sobą jajka i brokuł. Dodaj majonez, jogurt naturalny, przyprawy i szczypior. Całość dokładnie wymieszaj.
Pastę kanapkową podawaj z podpieczonym chlebem.