Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz pomysłu na śniadaniową pastę do kanapek? Wypróbuj nasz przepis. Połączenie jajek z gotowanymi brokułami, cebulą i sosem majonezowo-jogurtowym sprawdza się za każdym razem. Gwarantujemy, że nawet największe niejadki warzyw będą nią zachwycone. Przekonaj się sam!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1156
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1156
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
Składniki
Cebulę pokrój w kostkę, a szczypiorek posiekaj.
Brokuł podziel na różyczki. Gotuj w osolonej wodzie do miękkości. Następnie odstaw do przestudzenia i rozgnieć za pomocą widelca.
Jajka ugotuj na twardo. Obierz ze skorupki i niedbale pokrój.
W misce połącz ze sobą jajka i brokuł. Dodaj majonez, jogurt naturalny, przyprawy i szczypior. Całość dokładnie wymieszaj.
Pastę kanapkową podawaj z podpieczonym chlebem.