Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz pomysłu na śniadaniową pastę do kanapek? Wypróbuj nasz przepis. Połączenie jajek z gotowanymi brokułami, cebulą i sosem majonezowo-jogurtowym sprawdza się za każdym razem. Gwarantujemy, że nawet największe niejadki warzyw będą nią zachwycone. Przekonaj się sam!
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 41
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 55
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 47
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 74
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 41
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 55
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 47
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 74
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Składniki
Cebulę pokrój w kostkę, a szczypiorek posiekaj.
Brokuł podziel na różyczki. Gotuj w osolonej wodzie do miękkości. Następnie odstaw do przestudzenia i rozgnieć za pomocą widelca.
Jajka ugotuj na twardo. Obierz ze skorupki i niedbale pokrój.
W misce połącz ze sobą jajka i brokuł. Dodaj majonez, jogurt naturalny, przyprawy i szczypior. Całość dokładnie wymieszaj.
Pastę kanapkową podawaj z podpieczonym chlebem.