Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z makrelą z oleju, jajkiem, papryką i suszonymi pomidorami z dodatkiem cebuli i czosnku to doskonały pomysł zarówno na śniadanie jak i kolację.
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1005
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8744
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3135
Polecam.
Odsłon: 1940
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1005
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8744
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3135
Polecam.
Odsłon: 1940
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w drobną kostkę. Makrelę odsączamy z oleju i drobno kroimy lub rozdrabniamy widelcem. Paprykę, cebulę, suszone pomidory i czosnek /najlepiej wykorzystać ząbki czosnku z słoika z suszonymi pomidorami/ drobno kroimy. Wszystkie składniki doprawiamy do smaku solą i pieprzem i mieszamy. W razie potrzeby /żeby składniki lepiej się połączyły/ możemy dodać odrobinę oleju z suszonych pomidorów /ewentualnie majonezu/.