Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z makrelą z oleju, jajkiem, papryką i suszonymi pomidorami z dodatkiem cebuli i czosnku to doskonały pomysł zarówno na śniadanie jak i kolację.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5350
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5350
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w drobną kostkę. Makrelę odsączamy z oleju i drobno kroimy lub rozdrabniamy widelcem. Paprykę, cebulę, suszone pomidory i czosnek /najlepiej wykorzystać ząbki czosnku z słoika z suszonymi pomidorami/ drobno kroimy. Wszystkie składniki doprawiamy do smaku solą i pieprzem i mieszamy. W razie potrzeby /żeby składniki lepiej się połączyły/ możemy dodać odrobinę oleju z suszonych pomidorów /ewentualnie majonezu/.