Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i prosta pasta kanapkowa, której głównym składnikiem jest podwędzana makrela w oleju a dodatkami gotowane jajka, ogórki i papryka konserwowe oraz niewielka ilość majonezu i przyprawy. To naprawdę jest pyszne:)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5626
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27968
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 68
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5626
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27968
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 68
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i drobno siekamy. Makrelę odsączamy z oleju i rozdrabniamy widelcem. Ogórki konserwowe i paprykę konserwową /nie dajemy ich zbyt dużo by nie zdominowały smaku pasty/ odsączamy i kroimy w małą kostkę. Wszystkie rozdrobnione składniki mieszamy z niewielką ilością majonezu i przyprawiamy do smaku solą i pieprzem. Dobrze jeśli pastę przygotujemy wcześniej i odstawimy by smaki się przegryzły.