Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta do kanapek na bazie twarogu i ryby wędzonej
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2428
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4591
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1703
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 527
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2428
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4591
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1703
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 527
Składniki
W misce rozgniatamy widelcem twaróg i awokado. Pstrąga, paprykę i oliwki kroimy na małe kawałeczki i dodajemy do miski. Doprawiamy musztardą, pieprzem i papryką, dosypujemy posiekany szczypiorek. Całość bardzo dokładnie mieszamy.