Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta do kanapek na bazie twarogu i ryby wędzonej
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44597
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181941
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 180
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44597
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181941
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 180
Składniki
W misce rozgniatamy widelcem twaróg i awokado. Pstrąga, paprykę i oliwki kroimy na małe kawałeczki i dodajemy do miski. Doprawiamy musztardą, pieprzem i papryką, dosypujemy posiekany szczypiorek. Całość bardzo dokładnie mieszamy.