Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta kanapkowa z kawałkami przeróżnych dobroci.
Jeżeli macie ochotę zafundować sobie zdrowy obiad z eksperymentalnym twistem,...
Odsłon: 50
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 50
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 355
Jeżeli macie ochotę zafundować sobie zdrowy obiad z eksperymentalnym twistem,...
Odsłon: 50
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 50
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 355
Składniki
Kiełbasę, cebulę, pieczarki i ogórka kiszonego kroimy w drobną kostkę. Przesmażamy na oleju najpierw samą kiełbasę, potem dodajemy pieczarki, cebulę, ogórka i kukurydzę. Po ostudzeniu mieszamy składniki z serkiem kanapkowym, musztardą i doprawiamy pieprzem. Świetnie smakują kanapki z tą pastą i marynowanym jalapeno.