Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne smarowidło w 15 min. do pieczywa,serdecznie polecam:)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1132
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5666
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8763
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18167
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1132
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5666
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8763
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18167
Składniki
Awokado umyć,przekroić na pół i wyjąć pestkę. Miąższ wybrać łyżką i dokładnie rozgnieść widelcem. Papryczkę przekroić wzdłuż usunąć pestki i drobniutko pokroić. Pomidora sparzyć,zdjąć skórkę,środek z pestkami odrzucić a resztę również drobno pokroić. Łososia pokrojonego dodać do pozostałych składników,dodać sok z cytryny oraz sól do smaku. Wymieszać i odstawić na kilkanaście min. Smacznego życzę!