Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bób to znakomite warzywo, jest tak bogate w białko, że może w znacznym stopniu zastąpić mięso. Pasta z bobu to świetny pomysł na danie śniadaniowe czy zdrową kolację, ale sprawdzi się również jako przekąska dla gości.
Jeśli macie sentyment do budyniu z sokiem, koniecznie spróbujcie kociewskiego...
Odsłon: 91
Krokiety na twarogu z dodatkiem kolendry i chili to bardzo aromatyczne, delik...
Odsłon: 5587
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 3992
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 109
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 686
Jeśli macie sentyment do budyniu z sokiem, koniecznie spróbujcie kociewskiego...
Odsłon: 91
Krokiety na twarogu z dodatkiem kolendry i chili to bardzo aromatyczne, delik...
Odsłon: 5587
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 3992
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 109
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 686
Składniki
Ugotowany, wystudzony bób obrać. Do bobu dodać niewielką ilość oliwy z oliwek, obrany czosnek i posiekany szczypiorek. Całość rozdrobnić blenderem. Doprawić do smaku solą, pieprzem i ewentualnie odrobiną soku z cytryny. Całość wymieszać.