Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bób to znakomite warzywo, jest tak bogate w białko, że może w znacznym stopniu zastąpić mięso. Pasta z bobu to świetny pomysł na danie śniadaniowe czy zdrową kolację, ale sprawdzi się również jako przekąska dla gości.
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 107
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 10150
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5329
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 50
Dziś do pracy.
Odsłon: 696
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 107
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 10150
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5329
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 50
Dziś do pracy.
Odsłon: 696
Składniki
Ugotowany, wystudzony bób obrać. Do bobu dodać niewielką ilość oliwy z oliwek, obrany czosnek i posiekany szczypiorek. Całość rozdrobnić blenderem. Doprawić do smaku solą, pieprzem i ewentualnie odrobiną soku z cytryny. Całość wymieszać.