Do góry

Dodatki Przepis na:

Pasta z cieciorki

Pasta z cieciorki

Autor:

Przepisów i artykułów: 376 Ocena: 15915

Dodano:

Odsłon: 576

Zdrowa,smaczna pasta do chleba:)

Składniki

  • Cieciorka 2 puszki
  • Cebula 2-3 szt
  • Czosnek 3-4 ząbki
  • Oliwa parę łyżek
  • Pieprz,sól do smaku
  • Płatki chili (opcjonalnie)
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta z cieciorki

Przygotowanie

  1. Cebule obrać,pokroić w kostkę i podsmażyć do lekkiego zbrązowienia.

    Cieciorkę odsączyć z zalewy i zmiksować z podsmażoną cebulą i czosnkiem dodając oliwę w takiej ilości żeby pasta nie byłą zbyt sucha.

    Gotową pastę doprawić pieprzem i solą oraz opcjonalnie chili.Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (12)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń