Do góry

Dodatki Przepis na:

Pasta z fasoli z kiszonymi ogórkami

Pasta z fasoli z kiszonymi ogórkami

Autor:

Przepisów i artykułów: 358 Ocena: 10724

Dodano:

Odsłon: 540

Szybka,smaczna i zdrowa:)

Składniki

  • Fasola biała,1 puszka
  • Ogórki kiszone 2-3 szt
  • Słonecznik ok 1/2 szklanki
  • Oliwa ok 2-3 łyżki
  • Natka pietruszki
  • Pieprz,sól do smaku
1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta z fasoli z kiszonymi ogórkami

Przygotowanie

  1. Fasolę odsączyć z zalewy i zmiksować z lekko uprażonym na patelni słonecznikiem i olejem.
    Dodać drobno pokrojone ogórki,posiekaną natkę pietruszki oraz doprawić do smaku.Wszystko dokładnie wymieszać.
    Odstawić na ok 1/2 godz. do lodówki.Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (14)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń