Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta do kanapek - pasta z kaszy jaglanej z dodatkiem jabłka
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 89
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31248
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 403
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 89
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31248
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 403
Składniki
1.Zalać 1 szklanką wody kaszę jaglaną i do 20 min gotować na małym ogniu 2.Pokorić cebulę którą wrzucamy na patelnię i smażyć
3.Zetrzeć, w międzyczasie, na tarce jabłko i dodać do niego łyżkę oliwy i sok z cytryny 4.Wsypać do blendera ugotowaną kaszę, dodać 2 łyżki oliwy i wymieszać 5.wrzucić cebulę , starte jabłko oraz tymianek wraz z solą i pieprzem i wszystko mieszamy.