Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta do kanapek - pasta z kaszy jaglanej z dodatkiem jabłka
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1099
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1099
Składniki
1.Zalać 1 szklanką wody kaszę jaglaną i do 20 min gotować na małym ogniu 2.Pokorić cebulę którą wrzucamy na patelnię i smażyć
3.Zetrzeć, w międzyczasie, na tarce jabłko i dodać do niego łyżkę oliwy i sok z cytryny 4.Wsypać do blendera ugotowaną kaszę, dodać 2 łyżki oliwy i wymieszać 5.wrzucić cebulę , starte jabłko oraz tymianek wraz z solą i pieprzem i wszystko mieszamy.