Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta do kanapek - pasta z kaszy jaglanej z dodatkiem jabłka
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1174
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 211
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2229
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4281
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1174
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 211
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2229
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4281
Składniki
1.Zalać 1 szklanką wody kaszę jaglaną i do 20 min gotować na małym ogniu 2.Pokorić cebulę którą wrzucamy na patelnię i smażyć
3.Zetrzeć, w międzyczasie, na tarce jabłko i dodać do niego łyżkę oliwy i sok z cytryny 4.Wsypać do blendera ugotowaną kaszę, dodać 2 łyżki oliwy i wymieszać 5.wrzucić cebulę , starte jabłko oraz tymianek wraz z solą i pieprzem i wszystko mieszamy.