Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanapkowa pasta z wędzonej makreli, z kiszonym ogórkiem i papryką konserwową....
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13266
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 463
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9791
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13266
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 463
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9791
Składniki
Z makreli usunąć ości i skórę. Kawałki ryby rozdrobnić widelcem.
Kiszony ogórek, paprykę i cebulę pokroić w kostkę. Warzywa i koncentrat pomidorowy dodać do ryby, dokładnie wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podawać ze świeżym pieczywem.