Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kanapkowa pasta z wędzonej makreli, z kiszonym ogórkiem i papryką konserwową....
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 967
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1654
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 967
Składniki
Z makreli usunąć ości i skórę. Kawałki ryby rozdrobnić widelcem.
Kiszony ogórek, paprykę i cebulę pokroić w kostkę. Warzywa i koncentrat pomidorowy dodać do ryby, dokładnie wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podawać ze świeżym pieczywem.