Do góry

Dodatki Przepis na:

Pasta z makreli z natką pietruszki.

Pasta z makreli z natką pietruszki.

Autor:

Przepisów i artykułów: 164 Ocena: 2513

Dodano:

Odsłon: 9581

Niezwykle prosta pasta z makreli, smaczna i pożywna.

Składniki

  • 1 makrela wędzona
  • 1 średnia czerwona cebula
  • 1 ogórek kiszony
  • Duża łyżka majonezu
  • Mała łyżeczka musztardy stołowej
  • Pół pęczka natki pietruszki.
  • Można dodać pieprz do smaku ( wg uznania )
> 6 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Makrelę dokładnie obrać z ości i rozdrobnić widelcem.

  2. Cebulę, ogórka i pietruszkę drobno pokroić.

  3. Połączyć wszystkie składniki, dodać majonez i musztardę. Dokładnie wymieszać i zajadać się do woli. Życzę smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń