Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 25-06-2018
Przygotowując rybę warto czasem zrobić jej więcej, by potem wykorzystać ją np. do pasty, która będzie ciekawą odmianą dla sera i wędliny.
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24456
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 397
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 404
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24456
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 397
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 404
Składniki
Kawałki ryby oddzielamy od skóry i ości. Wlewamy olej rzepakowy i rozdrabniamy dokładnie widelcem. Cebulę i jajko kroimy w drobną kostkę, a koperek siekamy. Dodajemy do ryby i mieszamy. Na koniec dodajemy majonez lub jogurt naturalny i doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem. Niewykorzystaną pastę przechowujemy w lodówce w szczelnie zamkniętym pojemniku.