Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 25-06-2018
Przygotowując rybę warto czasem zrobić jej więcej, by potem wykorzystać ją np. do pasty, która będzie ciekawą odmianą dla sera i wędliny.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11014
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6311
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5402
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13278
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5038
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11014
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6311
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5402
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13278
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5038
Składniki
Kawałki ryby oddzielamy od skóry i ości. Wlewamy olej rzepakowy i rozdrabniamy dokładnie widelcem. Cebulę i jajko kroimy w drobną kostkę, a koperek siekamy. Dodajemy do ryby i mieszamy. Na koniec dodajemy majonez lub jogurt naturalny i doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem. Niewykorzystaną pastę przechowujemy w lodówce w szczelnie zamkniętym pojemniku.