Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy nie mam ochoty na żadne wędliny, przygotowuję różne pasty do chleba. Jedną z ulubionych jest właśnie ta.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 83
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31244
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 402
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 83
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31244
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 402
Składniki
Pomidory, orzechy i czosnek zmiksować w malakserze. Stopniowo dolewać olej. Na końcu dodać majonez lub miękkie masło. Pasta powinna mieć kremową konsystencję. Przełożyć do szklanego pojemnika z pokrywką. Wyśmienity dodatek do kanapek.