Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy nie mam ochoty na żadne wędliny, przygotowuję różne pasty do chleba. Jedną z ulubionych jest właśnie ta.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34154
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34154
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1354
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113596
Składniki
Pomidory, orzechy i czosnek zmiksować w malakserze. Stopniowo dolewać olej. Na końcu dodać majonez lub miękkie masło. Pasta powinna mieć kremową konsystencję. Przełożyć do szklanego pojemnika z pokrywką. Wyśmienity dodatek do kanapek.