Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo, ale to bardzo lubię wszelakie pasty, jednak do "gotowców" jakoś nie mogę się przekonać. W takim wypadku nie pozostaje mi nic innego, jak samodzielne przyrządzanie tych przepysznych smarowideł.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 773
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 908
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2800
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 773
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 908
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2800
Składniki
Jaja gotuję na twardo (ok. 8 minut od momentu zagotowania się wody) i studzę. Tuńczyka odsączam za pomocą sitka i przekładam do miski. Jaja i ogórki siekam w bardzo drobne kostki i wrzucam do miski z tuńczykiem. Dodaję majonez 2 szczypty soli i 2-3 szczypty pieprzu (jeśli chodzi o pieprz i sól, każdy ma inne preferencje, więc raczej należy kierować się własnymi upodobaniami). Wszystkie składniki dokładnie mieszam.
Gotową pastą smaruję pieczywo. Dodatkowo można posypać ją posiekaną pietruszką lub szczypiorkiem.