Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta tuńczykowa z jajkiem i ogórkiem kiszonym. Ciekawy smak uzyskujemy dzięki dodatkowi musztardy francuskiej. Jest pyszna i bardzo prosta!
Jeśli macie sentyment do budyniu z sokiem, koniecznie spróbujcie kociewskiego...
Odsłon: 91
Krokiety na twarogu z dodatkiem kolendry i chili to bardzo aromatyczne, delik...
Odsłon: 5573
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 3990
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 109
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 685
Jeśli macie sentyment do budyniu z sokiem, koniecznie spróbujcie kociewskiego...
Odsłon: 91
Krokiety na twarogu z dodatkiem kolendry i chili to bardzo aromatyczne, delik...
Odsłon: 5573
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 3990
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 109
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 685
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Po ostudzeniu rozdrabniamy widelcem. Dodajemy tuńczyka i również rozdrabniamy. Ogórka i paprykę kroimy na drobną kostkę, dodajemy do jajek i tuńczyka. Dodajemy także majonez, musztardę, koncentrat, ostry sos i pieprz. Całość mieszamy i doprawiamy do smaku.