Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta tuńczykowa z jajkiem i ogórkiem kiszonym. Ciekawy smak uzyskujemy dzięki dodatkowi musztardy francuskiej. Jest pyszna i bardzo prosta!
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 51
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 644
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 1614
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 350
Wspaniałe świąteczne danie.
Odsłon: 51
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 644
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 1614
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 350
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Po ostudzeniu rozdrabniamy widelcem. Dodajemy tuńczyka i również rozdrabniamy. Ogórka i paprykę kroimy na drobną kostkę, dodajemy do jajek i tuńczyka. Dodajemy także majonez, musztardę, koncentrat, ostry sos i pieprz. Całość mieszamy i doprawiamy do smaku.