Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta tuńczykowa z jajkiem i ogórkiem kiszonym. Ciekawy smak uzyskujemy dzięki dodatkowi musztardy francuskiej. Jest pyszna i bardzo prosta!
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1000
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2903
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1000
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2903
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Po ostudzeniu rozdrabniamy widelcem. Dodajemy tuńczyka i również rozdrabniamy. Ogórka i paprykę kroimy na drobną kostkę, dodajemy do jajek i tuńczyka. Dodajemy także majonez, musztardę, koncentrat, ostry sos i pieprz. Całość mieszamy i doprawiamy do smaku.