Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta z tuńczyka. Świetnie smakuje ze świeżym pieczywem.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4173
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11440
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6545
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5495
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13572
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5363
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4173
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11440
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6545
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5495
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13572
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5363
Składniki
Jajko gotujemy na twardo. Po ostudzeniu kroimy na ćwiartki. Dodajemy tuńczyka razem z olejem, pokrojone suszone pomidory i miksujemy na gładką masę. Dodajemy pieprz, czarnuszkę i suszone pomidory w proszku. Mieszamy. Przed podaniem posypujemy odrobiną proszku z suszonych pomidorów i czarnuszki.