Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta na kanapki z aromatycznym koperkiem.
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 608
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 704
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4513
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 608
Same pyszności na talerzu. Kabanosy, papryka, pomidory, cukinia i pachnące la...
Odsłon: 704
Kolejne słoiczki maszerują do spiżarni. To stary przepis mojej Teściowej. Te...
Odsłon: 4513
Składniki
Jajka gotuję na twardo,studze i obieram.Pstrągi obieram z ości i skóry.Szczypiorek i koperek siekam .Wszystkie składniki i majonez blenduję dodaję pieprz.Nie solę ponieważ pstrągi są słone,ale jeśli ktoś chce to może, tylko trzeba uważać żeby nie przesolić.