Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta na kanapki z aromatycznym koperkiem.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113068
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 454
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 795
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 595
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113068
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 454
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 795
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 595
Składniki
Jajka gotuję na twardo,studze i obieram.Pstrągi obieram z ości i skóry.Szczypiorek i koperek siekam .Wszystkie składniki i majonez blenduję dodaję pieprz.Nie solę ponieważ pstrągi są słone,ale jeśli ktoś chce to może, tylko trzeba uważać żeby nie przesolić.