Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z ziemniaków i makreli czyli super, prosty i smaczny dodatek do kanapek, oryginalne smarowidło do pieczywa to ciekawe połączenie składników, które tworzy oryginalną kompozycję smakową. Jest to bardzo szybkim i łatwym w przygotowaniu pomysłem na urozmaicenie śniadań.
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 17943
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 472
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 966
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7458
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8839
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 17943
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 472
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 966
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7458
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8839
Składniki
Z wędzonej makreli wyjmujemy szkielet i ości a następnie kawałki mięsa przekładamy na płaski talerz i starannie rozgniatamy widelcem. Opłukany szczypiorek drobno siekamy. Do miski przeciskamy przez praskę ugotowane, wystudzone i obrane z łupin ziemniaki.
Do ziemniaków dodajemy makrelę, szczypiorek oraz majonez. Całość doprawiamy solą oraz czarnym pieprzem i dokładnie razem łączymy. Tak przygotowaną pastę podajemy z pieczywem.