Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam taki pasztet jest delikatny i bardzo smaczny:)
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 492
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2786
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 918
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1668
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14506
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 492
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2786
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 918
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1668
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14506
Składniki
Fasolkę umyć i namoczyć najlepiej na noc. Na drugi dzień ugotować do miękkości i wystudzić. Osobno usmażyć piersi pokrojone w kawałki ,oraz cebulę. Fasolkę,piersi,suszone śliwki , oraz cebulę zmielić. Dodać przyprawy,jajka,bułkę tartą i dokładnie wymieszać. Foremki posmarować i wysypać tartą bułką. Farsz nałożyć do foremek,ugnieść i wyrównać.Na wierzch położyć cieniutkie paski masła. Piec w 190st.do zrumienienia wierzchu. Można podać z żurawiną jej,smak super komponuje się z takim pasztetem.
Smacznego życzę!