Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto lubi pasztety zwłaszcza swojskie nie te kupne ? jeśli są tacy zapraszam na blog gdzie już na was czeka szczegółowy opis oraz zdjęcia
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11361
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1215
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11901
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1875
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11361
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1215
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11901
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1875
Składniki
Wszystkie mięso z rosołu i warzywa zmielić maszynką o drobnym sitku, dodać przyprawy oraz jajko i bułkę i wymasować na jednolitą masę
Przygotowaną masę przełożyć do formy 35/12 natłuszczonej olejem wyrównując wierzch, wstawić do nagrzanego piekarnika ustawionego na 220 stopni i piec godzinę i 15 minut. Wyjąć upieczony i ostudzić po ostudzeniu wstawić do lodówki aby stężał
Swojski pasztet idealnie nadaje się na kanapki