Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto lubi pasztety zwłaszcza swojskie nie te kupne ? jeśli są tacy zapraszam na blog gdzie już na was czeka szczegółowy opis oraz zdjęcia
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5606
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8857
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7821
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5371
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5606
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8857
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7821
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5371
Składniki
Wszystkie mięso z rosołu i warzywa zmielić maszynką o drobnym sitku, dodać przyprawy oraz jajko i bułkę i wymasować na jednolitą masę
Przygotowaną masę przełożyć do formy 35/12 natłuszczonej olejem wyrównując wierzch, wstawić do nagrzanego piekarnika ustawionego na 220 stopni i piec godzinę i 15 minut. Wyjąć upieczony i ostudzić po ostudzeniu wstawić do lodówki aby stężał
Swojski pasztet idealnie nadaje się na kanapki