Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto lubi pasztety zwłaszcza swojskie nie te kupne ? jeśli są tacy zapraszam na blog gdzie już na was czeka szczegółowy opis oraz zdjęcia
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 253
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1083
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 253
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1083
Składniki
Wszystkie mięso z rosołu i warzywa zmielić maszynką o drobnym sitku, dodać przyprawy oraz jajko i bułkę i wymasować na jednolitą masę
Przygotowaną masę przełożyć do formy 35/12 natłuszczonej olejem wyrównując wierzch, wstawić do nagrzanego piekarnika ustawionego na 220 stopni i piec godzinę i 15 minut. Wyjąć upieczony i ostudzić po ostudzeniu wstawić do lodówki aby stężał
Swojski pasztet idealnie nadaje się na kanapki