Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę mniej tłuszczowe, niż klasyczne pesto. I zabielone. Serkiem. A z czego? Z polskich, zielonych świeżynek - na wskroś aromatycznych. Z orzeźwieniem od mięty i małym kopem od czosnku :) Kwintesencja zieloności sezonowej!
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3776
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 947
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 230
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34215
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 562
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3776
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 947
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 230
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34215
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 562
Składniki
Zioła myję i osuszam. Wszystkie składniki /pozostawiam tylko 1 łyżkę oleju/ umieszczam w kielichu miksera i miksuję do rozdrobnienia, połączenia, uzyskania masy o jednorodnej konsystencji. Po przełożeniu pesto do słoików, polewam lekko olejem, dzięki czemu dłużej zachowa żywotność w lodówce. I gotowe! Super do kasz, makaronów, ziemniaków, kanapek... I