Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast bazylii, aromatyczny, ostry czosnek niedźwiedzi. Smakuje rewelacyjnie jako dodatek do gnocchi czu makaronu. Można przechowywać w lodówce ok. 10-14 dni. Z podanych składników powstaje ok. 200g pesto.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457629
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1428
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2244
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 570
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457629
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1428
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2244
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 570
Składniki
Czosnek umyć, osuszyć i pokroić. Zmiksować razem z solą i orzeszkami piniowymi na puree. Dodać parmezan i oliwę.