Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast bazylii, aromatyczny, ostry czosnek niedźwiedzi. Smakuje rewelacyjnie jako dodatek do gnocchi czu makaronu. Można przechowywać w lodówce ok. 10-14 dni. Z podanych składników powstaje ok. 200g pesto.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 898
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 78
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2132
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4151
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 898
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 78
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2132
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4151
Składniki
Czosnek umyć, osuszyć i pokroić. Zmiksować razem z solą i orzeszkami piniowymi na puree. Dodać parmezan i oliwę.