Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zamiast bazylii, aromatyczny, ostry czosnek niedźwiedzi. Smakuje rewelacyjnie jako dodatek do gnocchi czu makaronu. Można przechowywać w lodówce ok. 10-14 dni. Z podanych składników powstaje ok. 200g pesto.
Czosnek umyć, osuszyć i pokroić. Zmiksować razem z solą i orzeszkami piniowymi na puree. Dodać parmezan i oliwę.
Każdy, kto lubi czosnek, pokocha tę roślinę! Niezwykle aromatyczna, a mimo to...
Odsłon: 5859
Tak przygotowane boczniaki są chrupiące z wierzchu jednocześnie soczyste i mi...
Odsłon: 170
Swojski chleb nie ma sobie równych. Tym razem tak na szybko, bez wyrastania....
Odsłon: 320
Swojski chleb nie ma sobie równych. Tym razem tak na szybko, bez wyrastania....
Odsłon: 320
Składniki
Czosnek umyć, osuszyć i pokroić. Zmiksować razem z solą i orzeszkami piniowymi na puree. Dodać parmezan i oliwę.
Przepisy Dodatki
Dodatki
Zawijane pszenne bułeczki z czosnkiem niedźwiedzim i białym serem
Dodatki
Młoda kapustka z boczuszkiem
Dodatki
Kalafior pieczony w całości bez bułki tartej
Dodatki
Kalafior do obiadu z bułką tartą
Zawijane pszenne bułeczki z czosnkiem niedźwiedzim i białym serem
Bułeczki z nadzieniem z czosnku niedźwiedziego i białego sera idealnie kompon...
Odsłon: 29
Młoda kapustka z boczuszkiem
Smaki lata i dzieciństwa
Odsłon: 82