Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwy i szybki przepis na dodatek do kanapek. Świetnie się sprawdza jako zimna płyta na imprezkę.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 4899
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 4589
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 64
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 382
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 4899
Następny pomysł na skrzydełka, moją ulubioną część kurczaka. Tym razem miód i...
Odsłon: 4589
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 64
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 382
Składniki
Mięso wraz z czosnkiem i cebulą mielimy.
Dodać jajka, namoczoną bułkę i wszystkie przyprawy. Dokładnie wyrobić do uzyskania jednolitej konsystencji.
Formę keksówkę dokładnie wysmarować smalcem. Nałożyć warstwę mięsa, a na to ułożyć śliwki. Przykryć drugą warstwą mięsa, wyrównać.
Słoninę bardzo drobno pokroić w kosteczkę. Następnie posypać wierzch pieczeni.
Piekarnik nagrzać do 180 st. i piec ok 60 min. Życzę smacznego!