Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwy i szybki przepis na dodatek do kanapek. Świetnie się sprawdza jako zimna płyta na imprezkę.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19244
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13037
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1684
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232123
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19244
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13037
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1684
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232123
Składniki
Mięso wraz z czosnkiem i cebulą mielimy.
Dodać jajka, namoczoną bułkę i wszystkie przyprawy. Dokładnie wyrobić do uzyskania jednolitej konsystencji.
Formę keksówkę dokładnie wysmarować smalcem. Nałożyć warstwę mięsa, a na to ułożyć śliwki. Przykryć drugą warstwą mięsa, wyrównać.
Słoninę bardzo drobno pokroić w kosteczkę. Następnie posypać wierzch pieczeni.
Piekarnik nagrzać do 180 st. i piec ok 60 min. Życzę smacznego!