Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwy i szybki przepis na dodatek do kanapek. Świetnie się sprawdza jako zimna płyta na imprezkę.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13758
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1577
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15303
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6251
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13758
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1577
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15303
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6251
Składniki
Mięso wraz z czosnkiem i cebulą mielimy.
Dodać jajka, namoczoną bułkę i wszystkie przyprawy. Dokładnie wyrobić do uzyskania jednolitej konsystencji.
Formę keksówkę dokładnie wysmarować smalcem. Nałożyć warstwę mięsa, a na to ułożyć śliwki. Przykryć drugą warstwą mięsa, wyrównać.
Słoninę bardzo drobno pokroić w kosteczkę. Następnie posypać wierzch pieczeni.
Piekarnik nagrzać do 180 st. i piec ok 60 min. Życzę smacznego!