Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwy i szybki przepis na dodatek do kanapek. Świetnie się sprawdza jako zimna płyta na imprezkę.
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 31
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 144
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2494
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 31
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 144
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2494
Składniki
Mięso wraz z czosnkiem i cebulą mielimy.
Dodać jajka, namoczoną bułkę i wszystkie przyprawy. Dokładnie wyrobić do uzyskania jednolitej konsystencji.
Formę keksówkę dokładnie wysmarować smalcem. Nałożyć warstwę mięsa, a na to ułożyć śliwki. Przykryć drugą warstwą mięsa, wyrównać.
Słoninę bardzo drobno pokroić w kosteczkę. Następnie posypać wierzch pieczeni.
Piekarnik nagrzać do 180 st. i piec ok 60 min. Życzę smacznego!