Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczeń wieprzowo-wołowa z chrzanem i gorczycą to świetny dodatek do kanapek.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7302
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2754
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20297
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 603
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7302
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2754
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20297
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 603
Składniki
Do mięsa dodajemy bułkę tartą, jajka, chrzan, przyprawy i gorczycę. Mieszamy dokładnie do połaczenia składników. Odstawiamy na 1 godzinę do lodówki. Foremkę ( 11,5x21) smarujemy olejem. Posypujemy otrębami okriszowymi. Wykładamy masę do blaszki i lekko dociskamy. Posypujemy ziarnami czarnuszki. Pieczemy 1 godzinę w 180 stopniach. Upieczoną studzimy. Podajemy z pieczywem. Smacznego ;)