Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczeń wieprzowo-wołowa z chrzanem i gorczycą to świetny dodatek do kanapek.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1952
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2624
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1952
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2624
Składniki
Do mięsa dodajemy bułkę tartą, jajka, chrzan, przyprawy i gorczycę. Mieszamy dokładnie do połaczenia składników. Odstawiamy na 1 godzinę do lodówki. Foremkę ( 11,5x21) smarujemy olejem. Posypujemy otrębami okriszowymi. Wykładamy masę do blaszki i lekko dociskamy. Posypujemy ziarnami czarnuszki. Pieczemy 1 godzinę w 180 stopniach. Upieczoną studzimy. Podajemy z pieczywem. Smacznego ;)