Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W tym roku obrodziły u nas kolorowe marchewki. Upiekłam troche tych smacznych i dekoracyjnych marchewek.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 1044
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 555
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 1044
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 555
Składniki
marchewki umyć,większe przekroić na 4 części,cebule równiez pokroic dość grubo,warzywa włożyc do blaszki,posypać sola i pieprzem,na wierzu położyc kilka kawałecakó masła i piec do miękkości
miękkie marchewki posypac natką pietruszki,podawać do mięś ,ja podałam je do pieczonych skrzydełek