Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W tym roku obrodziły u nas kolorowe marchewki. Upiekłam troche tych smacznych i dekoracyjnych marchewek.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7893
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1152
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7893
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1152
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
Składniki
marchewki umyć,większe przekroić na 4 części,cebule równiez pokroic dość grubo,warzywa włożyc do blaszki,posypać sola i pieprzem,na wierzu położyc kilka kawałecakó masła i piec do miękkości
miękkie marchewki posypac natką pietruszki,podawać do mięś ,ja podałam je do pieczonych skrzydełek