Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:) Karelskie specjały z Kuchni
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11961
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16479
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5299
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11961
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16479
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5299
Składniki
Ziemniaki obrać ,ugotować do miękkości w osolonej wodzie ,rozetrzeć na puree. Ostudzić ,dodać wodę ,mleko i mąkę ,posolić do smaku. Uformować z ciasta placki wielkości talerza (małego) o grubości 1 cm. Piec 40 min w temp 220 stopni.