Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, polecam, polecam.
Placki z selera to świetna i nietypowa alternatywa dla klasycznych placków zi...
Odsłon: 2464
Bardzo smaczna ryba smażona. Jeśli nam zostanie, można zrobić z reszty smaczn...
Odsłon: 113
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 5238
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 725
Placki z selera to świetna i nietypowa alternatywa dla klasycznych placków zi...
Odsłon: 2464
Bardzo smaczna ryba smażona. Jeśli nam zostanie, można zrobić z reszty smaczn...
Odsłon: 113
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 5238
Kotlety faszerowane szynką i serem to klasyczny przepis, który zachwyca swoim...
Odsłon: 725
Składniki
Warzywa umyć, osuszyć. Cukinię pokroić w półplasterki, w dość grube kawałki. Paprkę pozbawić gniazda nasiennego i też pokroić w grubsze kawałki. Białą część pora pokroić w ok 1,5-2 cm krążki. Warzywa umieścić w miseczce. Dodać olej rzepakowy, zioła prowansalskie i sól do smaku. Dokładnie wymieszać żeby warzywa pokryły się olejem i ziołami. Wyłożyć na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 30 min. Ciepłe warzywa podać do obiadu. Może to być także danie na kolację lub do pracy. Smacznego