Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, polecam, polecam.
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 561
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1790
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 22037
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 561
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1790
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 22037
Składniki
Warzywa umyć, osuszyć. Cukinię pokroić w półplasterki, w dość grube kawałki. Paprkę pozbawić gniazda nasiennego i też pokroić w grubsze kawałki. Białą część pora pokroić w ok 1,5-2 cm krążki. Warzywa umieścić w miseczce. Dodać olej rzepakowy, zioła prowansalskie i sól do smaku. Dokładnie wymieszać żeby warzywa pokryły się olejem i ziołami. Wyłożyć na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 30 min. Ciepłe warzywa podać do obiadu. Może to być także danie na kolację lub do pracy. Smacznego