Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak wiadomo warzywa powinny znaleźć swoje miejsce w naszej codziennej diecie. Jednak nie zawsze tak jest, nie raz zwyczajnie brakuje nam pomysłu czy czasu aby je podać. Jeśli też tak macie to mam dla Was idealne rozwiązanie. Zapraszam na marchewkę, pietruszkę i seler w nowej odsłonie. Idealny dodatek do wielu dań, ja ostatnio podałam je nawet do spaghetti :)
Warzywa umyć i obrać.
Pokroić na długie (niezbyt cienkie) paski.
Warzywa przełożyć do naczynia żaroodpornego wysmarowanego tłuszczem.
Dodać przyprawy.
Piec w piekarniku przez ok. 25-30 min. w temp. 180 (po ok. 10 minutach zmniejszyć ogień do 150 stopni).
Smacznego !
:)
:)
Pieczone warzywa ( w tym ziemniaki) świetnie smakują jako samodzielne danie l...
Odsłon: 13392
Zdrowe i smakowite jedzonko. Przygotowanie nie dłuższe niz 1,5 godziny, łączn...
Odsłon: 97
To chyba najprostszy deser na świecie. Ciasto z serkiem mascarpone robi się n...
Odsłon: 471
To chyba najprostszy deser na świecie. Ciasto z serkiem mascarpone robi się n...
Odsłon: 471
Składniki
Warzywa umyć i obrać. Pokroić na długie (niezbyt cienkie) paski. Warzywa przełożyć do naczynia żaroodpornego wysmarowanego tłuszczem. Dodać przyprawy. Piec w piekarniku przez ok. 25-30 min. w temp. 180 (po ok. 10 minutach zmniejszyć ogień do 150 stopni).
Smacznego !
:)
:)
Przepisy Dodatki
Dodatki
Kapusta czerwona zasmażana
Dodatki
Ciapkapusta
Dodatki
Ciasto na pierogi bez dodatku jajka
Dodatki
Młoda kapusta z boczkiem i śliwkami
Kapusta czerwona zasmażana
Urozmaici smak niemal każdej potrawy. Doskonale komponuje się z roladą oraz...
Odsłon: 148
Ciapkapusta
Ciapkapusta to tradycyjne danie ze Śląska. Świetnie pasuje do dań mięsnych. M...
Odsłon: 187