Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak wiadomo warzywa powinny znaleźć swoje miejsce w naszej codziennej diecie. Jednak nie zawsze tak jest, nie raz zwyczajnie brakuje nam pomysłu czy czasu aby je podać. Jeśli też tak macie to mam dla Was idealne rozwiązanie. Zapraszam na marchewkę, pietruszkę i seler w nowej odsłonie. Idealny dodatek do wielu dań, ja ostatnio podałam je nawet do spaghetti :)
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3160
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 151
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 63
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 78
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 72
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3160
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 151
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 63
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 78
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 72
Składniki
Warzywa umyć i obrać. Pokroić na długie (niezbyt cienkie) paski. Warzywa przełożyć do naczynia żaroodpornego wysmarowanego tłuszczem. Dodać przyprawy. Piec w piekarniku przez ok. 25-30 min. w temp. 180 (po ok. 10 minutach zmniejszyć ogień do 150 stopni).
Smacznego !
:)
:)